ОУН обіцяє громити російські об'єкти в Києві

Провідник добровольчого руху "Організація українських націоналістів", ветеран АТО Микола Коханівський пообіцяв, що погроми розташованих в Україні російських об'єктів триватимуть.

Про це він розповів на завершення маршу «Смерть Росії!», який відбувся у неділю, 18 лютого 2018 року, в середмісті Києва, передає УНІАН.

«Ми і далі будемо громити російські об'єкти в Києві, якщо держава не буде діяти і не заборонить діяльність структур країни-агресора», - сказав Коханівський.

Нинішню акцію Коханівський назвав «вдалим флешмобом», й додав, що до нього долучилися 300-400 людей.

Також він підтвердив, що нікого з учасників сьогоднішньої акції не було затримано. 

Як повідомляв УНІАН, у Києві представники націоналістичних організацій – ОУН, Білий молот, Соціал-національна асамблея, Чорний комітет, Комітет визволення політв’язнів – провели акцію під назвою «Смерть Росії».

Будівлю Росспівробітництва, розташовану на вул. Борисоглібська, 2, учасники закидали яйцями та камінням і порозбивали вікна. Правоохоронці нікого не затримали і не вчиняли жодних дій до активістів, які кидали каміння. Учасники заходу пояснили, що установа Росспівробітництва помічена у протиукраїнській діяльності і пропагуванні «руського міра». Вони стверджують, що якщо держава Україна не здатна закрити такі установи, то це «зроблять звичайні українці».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині значно зросли ціни на продукти
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 19 лютого
Схожі новини