«Ознак насильницької смерті немає». Поліція про смерть волинського військового на Рівненщині

Військовослужбовець Юрій Побєда. Фото видання «Рівне Online»

Поліція Рівненщини зазначила, що на тілі 28-річного військового з Волині, якого знайшли мертвим на Рівненському військовому полігоні, не виявили ознак насильницької смерті. 

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Правоохоронці зазначають, що на тілі військового не було виявлено ознак насильницької смерті. А остаточні результати у цій справі покаже судово-медична експертиза.

Нагадаємо, 28-річного військовослужбовця із Володимира знайшли мертвим на території Рівненського військового полігону. Повідомлення про знайдене тіло надійшло до правоохоронців 16 лютого о 14:00 від чергового.

За даними поліції, військовий проходив службу за контрактом на Житомирщині, а на Рівненському полігоні - проходив навчальний курс. Із восьмого лютого військовослужбовець перебував у розшуку, коли із товаришем із дозволу керівництва залишив місце несення служби, та востаннє його бачили у селищі Тучин колишнього Гощанського району.

Як повідомляло видання «Рівне Online» загиблим є Юрій Побєда з Володимира. 

«За результатами попереднього огляду судовим експертом - ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Остаточні результати - за судово-медичною експертизою», – йдеться у повідомленнні правоохоронців.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 115 КК України (зникнення особи безвісти) триває.

Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу від коронавірусу померло 9 людей
Наступна новина У Верховній Раді українською мовою виступив маршалок Сенату Польщі
Схожі новини