Подушка в холодильнику та інші креативні способи охолодитись перед сном

Теплі літні ночі? Для нас це не актуально, інше діло спекотні літні ночі, коли не можеш заснути і просто «плавишся» на ліжку. Відкрите вікно не допомагає, на вулиці така ж температура, як у кімнаті та ще й комарі цілу ніч дзичжать над вухом.

Для більшості це реальна проблема, декілька недоспаних годин дуже негативно позначаються як на настрої, так і на самопочутті. Особливо, коли наступного дня потрібно бігти на роботу, а ви прокидаєтесь із таким відчуттям, ніби щойно заснули. 

Звісно, везунчики, в яких є кондиціонер або вентилятор, не оцінять всіх масштабів проблеми. А що робити, коли такої «чудо-техніки» немає?

Ми пропонуємо ТОП креативних, а головне дієвих порад, як охолодитись перед сном. Тепер спека не проблема!

1.Подушка в холодильнику

Усі люблять перед сном заглянути в холодильник. Так от, тепер це необхідність. Залиште подушку в холодильнику на 10 хвилин. Звучить дуже дивно, але це дійсно допомагає. Будете спати, як немовля!

2.Мокрий рушник під вікном

За допомогою мокрого рушника можна зробити природний кондиціонер. Намочіть його холодною водою і покладіть поруч із відкритим вікном. Вуаля, все готово!

3.Кубики льоду перед вентилятором

Щоб дієво охолодити кімнату, покладіть декілька кусочків льоду на тарілку перед вентилятором. Це допоможе затримати в кімнаті прохолоду надовше.

4.Геть елекричні прилади!

Усі технічні прилади, які випромінюють тепло, винесіть з кімнати або вимкніть з розетки.

5.Мокрі шкарпетки

Для тих, кому дуже спекотно, допоможуть мокрі шкарпетки. Перед сном одіньте їх, прохолода на всю ніч гарантована.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «ПортCity» можна розважатися та поїсти удвічі вигідніше
Наступна новина ТОП 10 розвиваючих сайтів для дітей українською мовою
Схожі новини