Покриття для підлоги Tarkett — секрет практичності та комфорту

Фото ілюстративне

Tarkett понад сто років спеціалізується на виробництві якісних та екологічних покриттів, відомих у всьому світі. Починаючи з невеликого виробничого цеху, на сьогодні компанія розміщує свої потужності в багатьох країнах, включаючи Україну.

Покриття для підлоги  Tarkett  заслуговують довіру покупців, що цінують комфорт та практичність. Пропонуючи своїм клієнтам найкращий сервіс і матеріали високого класу, Таркетт постійно вдосконалює технології, піклуючись про навколишнє середовище.

Асортимент продукції Tarkett

Світовий лідер з виробництва покриття для підлоги Tarkett пропонує широкий спектр продукції, призначеної для:

  • квартир та приватних будинків;
  • офісів, кафе та ресторанів;
  • спортзалів та фітнес центрів;
  • учбових і медичних установ.

В асортименті  компанії можна знайти унікальні та неповторні колекції побутового, комерційного лінолеуму, ламінату будь-яких кольорів і відтінків, інноваційного покриття  Art Vinyl, паркетну дошку з різних порід деревини і килимові покриття. Для них завжди в наявності додаткові компоненти — плінтуса, підкладки та пороги.

Всі матеріали відповідають міжнародному стандарту ISO.  Це дозволяє компанії  надати своїм покупцям великий вибір товарів, виходячи з їхніх особистих уподобань, експлуатаційних особливостей та можливостей бюджету.

Ключові переваги Tarkett

  • Екологічність. Для виготовлення покриттів використовується виключно якісний та безпечний матеріал з точки зору потенційних ризиків для людей і навколишнього середовища. Компанія відмовилася від застосування токсичних розчинників при виготовленні фарб.
  • Асортимент. Виробництво охоплює широкий спектр категорій та груп товарів, з різноманітними кольорами, фактурою та розмірами. Тут кожен знайде покриття на свій смак.
  • Досвід. Більш, ніж 135 років Tarkett виробляє покриття для підлоги, впроваджуючи власні розробки, які отримали визнання у всьому світі.
  • Довговічність і стабільність конструкції. Покриття Tarkett не втрачають своєї привабливості після довгих років експлуатації. Дерев'яне покриття не скрипить і не тріскається, за рахунок багатошарової структури ламелей, зберігає стійкість до вологи і перепадів температури.

Купуючи покриття для підлоги Tarkett, ви забезпечуєте себе міцним, естетичним та практичним покриттям, яке при належному догляді буде радувати не один десяток років.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові карантинні зони: Луцьк та Луцький район залишаються у «помаранчевій»
Наступна новина Коронавірус в Україні. Знову майже 6 тисяч нових хворих і рекордна смертність
Схожі новини