Поліщук про апеляцію Вусенко: це найбільша наруга над судовим процесом і законодаством

«Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію Юлії Вусенко, а апеляції Луцької міської ради, Григорія Пустовіта та моя наче б то не потрапили в суд. Іншого рішення ми й не очікували. Але щоб так грубо та безжалісно розмазати закон…».

Таку думку висловив екс-секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook щодо рішення Львівського апеляційного адміністративного суду у справі Юлії Вусенко. 

«Якщо коротко описати цю імітацію судового розгляду - це найбільша наруга над судовим процесом і чинним законодаством, яку я тільки знаю зі своєї практики. Такого знущання над законом ще не було.

Три апеляції - Луцької міської ради, Григорія Пустовіта та моя, які подані майже одночасно з апеляцією Вусенко навіть не розглядали. Хоча з Луцького міськрайонного суду в Львівський апеляційний адміністративний вони були передані майже одразу після подання.

Один з суддів (не головуючий) навіть не знав, що вони існують.

Під час так званого розгляду справи, в головуючого вже був готовий повний текст рішення суду. Тобто справа була вирішена до засідання. Хоча адвокатам сказали, що повний текст буде готовий тільки в четвер.

Судді навіть не намагалися нічого розглядати і вникати в доводи.

Враховуючи гарний зв'язок Садового з Львівською адміністративною апеляцією, вважаю це помстою за відмову приймати в Луцьку львівське сміття.

Але це рішення вже нічого не значить. Так що можуть хіба що потішитися цим папірцем...», – йдеться у дописі Поліщука. 

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили причину пожежі на Старому ринку
Наступна новина У луцькому арт-кафе показали 40 фотографій, які змінюють світ
Схожі новини