Помста першої леді США. Хто опинився у чорному списку дизайнерів Меланії Трамп

Місіс Трамп є найкращою рекламою для брендів, і тому тепер вони змагаються за її увагу. Меланія Трамп мститься усім дизайнерам, які свого часу відмовилися з нею працювати. Тепер, коли перша леді Америки вражає світ бездоганним та розкішним виглядом, саме вона обирає тих, хто буде її одягати, йдеться в сюжеті  "Сніданку з 1+1".

Образи Меланії Трамп, якими вона вражала під час турне президента США, оцінили всі: від звичайних спостерігачів до найавторитетніших представників фешн-індустрії. Стилісти злагоджено кажуть, що і в Саудівській аравії, і у Ватикані, і в Бельгії, і на Сицилії 47-річна Меланія мала бездоганний вигляд. Критики вважають, що кожен вихід жінки був ретельно продуманий, а її сукні – демонстрація сили і влади тим, хто колись образив місіс Трамп.

Так, у її чорному списку опинилися легендарні Том Форд і Марк Джейкобс, які через свої політичні погляди не захотіли співпрацювати з дружиною Дональда Трампа. За словами відомого стиліста і близького друга Меланії, ФІліпа Блоха, тепер Форд і Джейкобс кусають лікті, адже місіс Трамп - це найкраща реклама їхніх брендів.

Також, як запевняє оточення першої леді США, їй щодня надсилають десятки пакетів одягу від брендів, які прагнуть її прихильності. Щось Меланія залишає собі, а щось надсилає назад. Схоже, що із розгубленої та пригніченої жінки, яку всі бачили під час інаугурації Трампа, Меланія перетворюється на акулу, на шляху якої краще не вставати. 
Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани нищать встановлені «економні» лампи
Наступна новина У Луцькраді планують створити департамент контролю
Схожі новини