Понад 16 годин простою у холоді та без їжі: новий вагон «Київ-Відень» зламався посеред дороги

У понеділок, 11-го грудня, у столиці Австрії зламався поїзд сполученням Відень – Київ. Тож пасажири були змушені після 16-годинного очікування самотужки добиратися додому.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що це – перший рейс новеньких вагонів “Укрзалізниці”: компанія запустила міжнародний маршрут 10-го грудня. Передбачалося, що вагони мають бути пристосованими до ширини колії європейських залізниць. Проте вже у першому рейсі із вагонами виникли проблеми.

Як розповіла одна з пасажирок, через 15 хвилин після відбуття від станції у Відні поїзд зупинився через пошкодження ліній електропередач. Зазначається, що поки інших пасажирів поїзда забрали автобуси, щоб відвезти їх у готель, українці змушені були ночувати у поїзді.

Наш вагон відігнали туди, де вони відстоюються і нас просто залишили у вагоні, де не було ні їжі, ні нормальних умов, ні опалення,– розповіла пасажирка.

Вагон простояв так цілу ніч, приблизно до 7:00, і потім знову рушив, нібито, за маршрутом. Проте український причіпний вагон не витримав і у нього загорілися колодки.

“Почалося задимлення, ледь не пожежа. Ми були там одні, тягнули тільки наш український вагон, тому що всіх інших пасажирів забрали автобуси”, – розповіла пасажирка.

Вона додала, що провідники пропонували тільки чай, хоча до вартості квитків був включений сніданок.

“Ми просили надати нам автобус, щоб нас довезли хоча б до кордону або у Відень, але нам відмовили. Ми від’їхали всього на 50 кілометрів від Відня”, – розповіла пасажирка, зазначивши, що всього вагон простояв 16 годин.

Доставити пасажирів до Києва обіцяли тільки наступного дня іншим поїздом, тож додому люди добиралися самотужки.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батько дівчинки показав, яким може бути неймовірним звичайний день з дитиною. ФОТО
Наступна новина 350 мільйонів доларів отримає Україна від США. ВІДЕО
Схожі новини