Понад 30 тисяч гривень - за рік: у зоопарку підрахували добровільні пожертви

Понад 30 тисяч гривень зібрали за рік у скриньку добровільних пожертв, що стоїть на території КП «Луцький зоопарк». За такий внесок у розвиток підприємства адміністрація подякувала доброчинцям за посередництва соцмереж.

Як нагадують у зоопарку, минулоріч вони звітували, що коли у квітні 2020го відкрили опломбовану ще 31 серпня 2018 року скриньку і нарахували там 23 766 гривень. Нині інформують, що за рік (з 11 травня минулого року по нинішнє 12 травня) гості добровільно пожертвували 31 534 гривні.

Причому напередодні дня Святого Миколая одна з відвідувачок одноосібно подарувала (тобто внесла до скриньки)10 тисяч гривень. А таку щедрість пояснила просто: давно і часто ходить до зоопарку, бачить разючі зміни і, порівнюючи підприємство з тим, яке воно була за попередніх керівників, вирішила долучитися до поступу, «бо тут гроші дійсно йдуть на розвиток». 

Адміністрація підприємства, дякуючи за ці пожертви, запевняє, що усі кошти витратиться на справи, які тільки утвердять імідж зоопарку як місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Гузь хоче перейменувати Володимир-Волинський на Володимир
Наступна новина Луцьк - серед міст, де можна змінити «прописку» зі смартфона
Схожі новини