Потрібно шукати кошти на пам'ятник В'ячеславу Липинському

На останній сесії облради Святослав Кравчук озвучив депутатське запитання до голови Волинської обласної державної адміністрації щодо реставрації пам’ятника В’ячеслава Липинського у с. Затурці Локачинського району.

"В травні цього року я вже звертався із депутатським запитом стосовно реставрації пам’ятника В’ячеславу Липинському. На жаль, в повному розумінні цього слова, отримав відписку: «Пам’ятник знаходиться на балансі Затурцівської сільської ради і вся ця проблема впирається в Затурцівську сільську раду. Питання співфінансування або фінансування відтворення цього пам’ятника, або оновлення буде винесено на чергову сесію Волинської обласної ради». З того часу пройшло 6 місяців, питання так і не виносилося", -- наголошує депутат.
   
"Володимире Петровичу, це не проблема Затурців, а моя, Ваша, всіх депутатів і людей, які живуть на цій території. Ця людина відстоювала інтереси України і, на жаль, поки що не шанована в українському краї. Коли ми так шануватимемо своїх патріотів – далеко зайдемо", -- звернувся Святослав Кравчук до очільника виконавчої влади області.

 

#БудьПершим – підписуйся на нас у соцмережах facebook instagram telegram youtube


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка дієта покращить пам'ять: перелік продуктів
Наступна новина На одному з кладовищ Волині знайшли «підрізаного» чоловіка