Пожежа в п'ятизірковому готелі Батумі: МВС Грузії уточнило кількість загиблих

Серед загиблих – громадяни Грузії та Ірану, в готелі досі залишаються люди.

 

У Батумі в результаті пожежі в п'ятизірковому готельному комплексі Leogrand загинули 11 людей, ще 21 постраждалий перебуває в лікарнях міста.

Уточнену інформацію повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ Грузії.

Серед загиблих – 10 громадян Грузії та 1 громадянин Ірану. До гасіння пожежі було залучено 17 пожежно-рятувальних груп, 120 протипожежних і аварійно-рятувальних бригад. На місці події працювали співробітники поліції і медики швидкої допомоги.

Пожежа виникла в тій частині будівлі, де розташований спа-центр. Пожежники локалізували вогонь, проте задимлення всередині будівлі зберігається. Не виключено, що в готелі досі можуть залишатися люди.

У момент виникнення пожежі в комплексі перебували близько 50 осіб, серед яких учасниці конкурсу Міс Грузія. Одна з організаторів конкурсу Ія Кицмарішвілі заявила, що всі учасниці конкурсу знаходяться в безпеці.

Причини виникнення пожежі поки що невідомі.

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі висловив співчуття рідним і близьким загиблих під час пожежі в готелі в Батумі минулої ночі.

«Я висловлюю співчуття сім'ям і родичам загиблих. Постраждалим бажаю якнайшвидшого одужання. Я дякую рятувальникам, пожежникам, всім тим, хто ризикував, рятуючи життя. Сподіваюся, що розслідування незабаром покаже причини пожежі», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пам'ятку архітектуру у Старому Луцьку передали у власність громади
Наступна новина Безпілотники служби безпеки Єгипту знищили 15 бойовиків, які влаштували теракт у мечеті
Схожі новини