Приватна школа ThinkGlobal  у Луцьку запрошує на День відкритих дверей

Приватна школа ThinkGlobal у Луцьку у неділю, 9 червня запрошує усіх охочих на день відкритих дверей. Як відомо, цю школу, яка належить до мережі закладів, яких наразі в Україні – 28, розпочала набір учнів у Луцьку.

Аби взяти учать у Дні відкритих дверей школи ThinkGlobal у Луцьку, треба заповнити ось цю онлайн-анкету

Детальніше про школу, принципи її роботи і мету її створення розповідає її засновниця Лілія Данилюк.

Що таке школа ThinkGlobal?

ThinkGlobal - це мережа інноваційних шкіл, які є простором для впровадження глобальних освітніх змін та розвитку освіти в Україні.

Школа навчає студентів не тільки академічним знанням, але й актуальним моделям успішності, практичним навичкам і вмінням, які відповідають сучасним викликам глобального світу.

До речі, так - наших «школярів» із першого класу ми називаємо студентами. Бо навіть такі дрібниці допомагають виховувати особисту відповідальність так необхідну в сучасному світі.

Відверто кажучи, ми дуже переживаємо та хвилюємось, адже несемо величезну відповідальність – допомогти дати сучасну та прогресивну освіту нашим дітям. Але ми точно знаємо:  якщо не ми –тоді хто?

Чи є у нас досвід в освітній галузі?

Три роки назад, я та мій чоловік Назар вирішили змінити своє життя, і втілили свою мрію: відкрили освітній центр для дітей. Місце, де з дітьми займалися іноземними мовами, підготовкою до школи, розвиваючими заняттями, постановкою мовлення, творчістю та багато чим ще.

«Perfect School» став нашою першою дитиною.

Ми вкладали в нього увесь свій час, натхнення, мрії, ми жили цією справою. На той момент нам здавалось це максимумом, найвищою ланкою. Але зрозуміло, що минув час і ми вирішили рухатись далі.

Саме тоді постало питання, а що ще ми можемо зробити в освітній сфері нашого міста? Було непереборне бажання до змін. До кардинальних змін. Подумки ми вже почали відкривати приватну загальноосвітню школу.

Ми – власники освітнього центру «Perfect School», нараховуємо близько 100 учнів. Мій чоловік Назар Михалюк – доктор філософії з політичних наук та викладач в університеті.

Я, Лілія Данилюк  – маркетолог, засновник та керівник двомовного табору «Perfect Camp» на базі нашої школи.

Усі наші професійні та особисті якості доводять те, що саме ми повинні розпочати цю неймовірну історію в нашому місті. Історія під назвою ThinkGlobal Луцьк.

Чому ми обрали партнерство саме з ThinkGlobal?

Ми не хочемо розглядати освіту як бізнес. Ми розглядаємо освіту як соціальний проект, як стиль життя, як напрямок для постійного розвитку, вдосконалення та мотивації.

Вперше ми познайомились з ThinkGlobal ще 2 роки назад.

Ті цінності, філософія, які несе ця команда дуже близька нам по духу, ми відчуваємо, що разом зможемо подолати чимало вершин. Але так як на той момент ми були в очікуванні маленького дива, ми вирішили трішки зачекати.

І ось, коли на світ з'явився наш син, ми зрозуміли, що діяти потрібно негайно. Адже ми, як і всі батьки, хочемо найкращого для нашої дитини. Вибір було зроблено. Без ніяких сумнівів. Лише ThinkGlobal.

Не менш важливим є те, що це мережа. 28 шкіл по всій Україні за 3 роки. Налагоджений механізм, ліцензована програма, сертифікат державного зразка, конкурентоспроможність, позитивні відгуки батьків, учнів, викладачів, допомога на всіх етапах відкриття школи, постійний супровід, вдосконалення, швидкі та ефективні рішення.

Всі ці фактори відіграють неабияку роль для нас, як для новоспеченої частини команди ThinkGlobal.

Зрозуміло, що окрім атмосфери, ми повинні не забувати і про наповнення, про навчальний контент, та найголовніше - про результати наших студентів. Ми впевнені, що наші студенти будуть їздити за обміном у різні країни, вигравати міжнародні олімпіади та гранти. Брати участь у державних проектах та проходити практику в найбільших корпораціях. Адже наша школа виховує не виконавців, а управлінців!

Коли розумієш, що працюєш в партнерстві з людьми, в яких не тільки спільні цінності, але є ще успішний досвід запуску шкіл, то стає не так страшно втілювати свою мрію про сучасну освіту.

Розуміння, що ти йдеш цим, новим для себе шляхом, не один надає сили та впевненості.

Якою ми бачимо школу ThinkGlobal  у Луцьку?

Це школа, куди діти та вчителі ходять із справжнім задоволенням. Школа, де діти отримують найновішу та найактуальнішу інформацію. Де діти хочуть отримувати нові знання. Де їм по-справжньому цікаво.

Я мрію, що діти будуть відчувати себе частиною єдиної команди. Не будуть боятися висловлювати свої думки, помилятися, відстоювати свою точку зору. Не будуть влаштовувати перегони за гарні оцінки.

Я мрію про школу, де ми будемо писати проекти, втілювати їх, змінювати наше місто на краще. Змінювати себе та свої сім’ї на краще. Вдосокналюватись, вчитись справжньої дружби, взаємодопомоги.

Я мрію про школу, яка стане справжнім домом для наших майбутніх маленьких студентів!

      *       *       *

Запрошуємо батьків, дітей, вчителів і всіх зацікавлених на день відкритих дверей «ThinkGlobal» у Луцьку. Це відбудеться у неділю, 9 червня за адресою: пр. Перемоги, 3д. Початок – о 12:00. 

Заповніть, будь ласка, реєстраційну анкету.

Ми з радістю познайомимось з кожним, розкажемо про школу і відповімо на всі запитання!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 180 видів декоративних рослин вирощують у Гаразджі. Як їх купити?
Наступна новина У Волиньраді шукають заміну Сидору, який 36 років керує обласною лікарнею
Схожі новини