Приїхав підтримати друга, який втрапив у ДТП: у волинянина поліція знайшла наркотики

Патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у громадянина, який приїхав на місце ДТП, щоб підтримати друга, який потрапив в цю автопригоду.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Учора, 10 жовтня, сталася ДТП в Луцьку, унаслідок якої авто перекинулося на дах. Коли патрульні опрацьовувати цю ситуацію, на місце події на таксі прибули також товариші одного з її учасників, попри те, що була вже комендантська година. Чоловіки поводилися підозріло, і це дало інспекторам достатньо підстав вважати, що вони можуть мати з собою заборонені або обмежені в обігу речовини чи речі.

Було прийнято рішення провести щодо громадян поверхневу перевірку, і в одного з них патрульні й справді виявили згорток паперу з рослинною речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, адже за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ показала зрадників, які навели російський удар по Грозі на Харківщині
Схожі новини