Про депутатську діяльність звітує Іван Киричик

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Киричика Івана Мироновича.

Обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 31 від Волинської обласної регіональної політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Член фракції "УКРОП" в обласнійраді. Був секретаремпостійноїкомісії з питаньпромисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунальногогосподарства. На даний момент є членом постійноїкомісії з питаньвикористання майна спільноївласностітериторіальних громад сіл, селищ, містобласті.

За звітний період відвідав 8 з 8 сесій обласної ради, та 23 зазідання постійної комісії з питань промисловості, транспорту та енергетичного комплексу.

Відстоював інтереси колективу ДП «Волиньторф», на комісіях та сесіях обласної ради, у зв’язку з проблемним вирішенням питання виділення земельних ділянок під видобуток торфу.

Ініціював за зверненням громадян два клопотання про виділення матеріальної допомоги із депутатського фонду.

Підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 4 депутатських запитів, звернень та клопотань. Зокрема:

-  у зверненнях порушувалось питання про надання матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах.Клопотання про виділення матеріальної допомоги,реалізовані як із депутатських фондів так і через Волинську обласну державну адміністрацію;

 

Провів 52 зустрічей з виборцями на яких найбільш наболілим на окрузі лишаються проблеми екології, здоров’я  фінансового становища людей.

В майбутньому і надалі буду працювати у цих напрямках.

В селищі Маневичі по вулиці Некрасова, буд. 10 працює депутатська приймальня Киричика Івана Мироновича, всіх бажаючих змінити майбутнє нашої держави на краще запрошую до співпраці.

 

Всі звіти депутатів

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у воді опинилося близько 2 тисяч гектарів
Наступна новина На Волині впіймали молодика, який ледь не вбив вилами пенсіонера
Схожі новини