Про що волиняни говорили з Олександром Савченком під час особистого прийому. ФОТО

Близько десятка волинян прийшли на особистий прийом до голови Волинської ОДА Олександра Савченка.

Прийом відбувся в стінах облдержадміністрації сьогодні, 5 лютого 2019 року, повідомив губернатор Волині на сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, на прийом до нього прийшла Євгенія Веремчук, мама учасника бойових дій АТО. За її словами, їй незаконно відключили газопостачання від будинку.

«Поки син на службі, вже п`ять разів відключали газ. В нас будинок на 180 квадратних метрів, колишній, великий. 34 тисячі гривень боргу маю. Просила газовиків – розділіть мені на весь рік, а вони одразу в суд», – повідомила жінка.

Олександр Савченко доручив керівнику департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрієві Пирогу взяти цю ситуацію на контроль та посприяти у реструктуризації боргу для члена родини учасника АТО.

Також голова ОДА з учасником АТО Сергієм Дружиновичем обговорили питання національно-патріотичного виховання громадян області. Зокрема, учасником АТО було озвучено пропозиції щодо розробки та реалізації відповідної Програми по темі.

А от АТОвцю Андрію Вознюку не виділяють землю. Його тесть, з яким він прийшов на прийом, Сергій Мельничук, розповів, що зятеві відмовили у видачі ділянки.

«Ми проживаємо в Луцьку. Зятя мобілізували на Схід також з Луцька. А от земельної ділянки під житлове будівництво не дають, кажуть що нема», – розповів він.

Голова ОДА пообіцяв взяти це питання на особистий контроль та посприяти тому, аби захисники Волині отримали всі належні пільги, які гарантує держава.

Були звернення й стосовно купівлі томографа в Волинську обласну дитячу лікарню, й збереження та використання об`єктів культурної спадщини міста Луцька, й про доїзд до садівничих товариств «Воротнів», «Світоч», «Гаразджа». Усі питання за дорученням  Олександра Савченка опрацьовуватимуть у відповідних структурних підрозділах ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знайшли підпільну заправку
Наступна новина У частини лучан раптово зникло світло
Схожі новини