Профільна комісія облради рекомендувала затвердити програму «Власний дім»

На засіданні постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин депутати рекомендували сесії затвердити проект Регіональної комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі у Волинській області «Власний дім» на 2018 – 2020 роки».

Нагадаємо, термін дії попередної програми завершився в 2017 році. На 17 сесії обласної ради депутати розглядали звіт про виконання програми,   а проект нового документу відправили на доопрацювання. Розробники нової програми запевняють, що при підготовці проекту провели консультації з усіма депутатми, які висловлювали критичні зауваження до попереднього проекту.

Профільна комісія також рекомендує підтримати на сесії проект Порядку надання та використання коштів обласного бюджету на виконання Регіональної комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». В департаменті агропромисловго розвитку запевняють, що в документі враховані пропозиції ініціатора такого проекту, депутата Михайла Імберовського.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мерії створять робочу групу з питань подальшої долі Центрального ринку
Наступна новина У Луцьку госпіталі отримали благодійну допомогу з Німеччини