Проїзд автошляхами Волині - забезпечено. Звіт Служби автодоріг

Фото САД у Волинській області

57 одиниць снігоприбиральної техніки продовжує працювати на автошляхах Волині станом на 13.00 год. 13 лютого – повідомляє Служба автомобільних доріг в області.

За інформацією дорожників – проїзд забезпечено, наразі тривають роботи з очищення шляхів і їх обробки протиожеледними матеріалами.

Дорожня спецтехніка  також працює над розширенням проїзду на ділянках територіальних шляхів, де діють обмеження руху великогабаритного та великовагового транспорту.
Це відтинки автошляхів:
Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/  на ділянці м.Володимир-Волинський – с.Павлівка;
Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с.Павлівка – смт.Локачі;
Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя  – Колки – / Р-14/ – Копилля –  Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт. Торчин – с.Шклинь.

У Службі застерігають, що внаслідок сильного вітру на окремих ділянках доріг утворюються перемети і просять водіїв не сідати за кермо без крайньої потреби. .

До слова, дорожники також повідомили, що на автошляху Луцьк – Радомишль – Демидівка – Дубно (в межах Волинської області) обмеження руху вже скасовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П'ятеро мешканців села поблизу Нововолинська втрапили в реанімацію
Наступна новина У Варшаві відкрилися театри. За перший день розкупили всі квитки
Схожі новини