П'яна ДТП, труп та розбиті вікна: неспокійні вихідні та післясвяткові будні у Нововолинську

ДТП за участю нетверезого водія, труп чоловіка на вулиці Нововолинська та побиті вікна в магазина «Антошка» – такими були неспокійні вихідні у місті на Волині, – пише БУГ

Так, 31-го березня, в суботу, водій OPEL Vectra, на польській реєстрації в центрі міста здійснив наїзд на припаркований автомобіль та втік з місця події. Про ДТП повідомили поліцію, черговий патруль правоохоронців наздогнав чоловіка.

Водій – житель села Бужанка, який приїхав у Нововолинськ в гості, за кермом перебував у нетверезому стані. За його словами, у нього був водій, але він вирішив поїхати самостійно. На порушника склали протокол, автомобіль забрали на штрафмайданчик поліції.

У ніч з 1-го та 2-ге квітня в магазині «Антошка» невідомі розбили вікна. Торговий заклад не мав системи сигналізації та камер відеоспостереження. На місці працюють правоохоронці, інформації чи було щось викрадене поки не має.

2-го квітня близько 6:00 в поліцію повідомили про знайдений труп чоловіка, якому приблизно за 30 років. Як виявилось, він постійно зловживав спиртним, неодноразово мав справу із правоохоронцями. Помер він надмірного вживання алкоголю.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекриють рух на трьох вулицях
Наступна новина В Україні стартує перший етап медичної реформи
Схожі новини