Пʼятеро дітей залишились без батька: на Волині поховали захисника. ФОТО

25 вересня у Володимирі провели в останню дорогу полеглого Захисника Сергія Левчука, який загинув 20 вересня на Донеччині внаслідок множинних поранень.

Про це повідомили у міській раді. 

40-річний старший солдат Сергій Левчук був родом із села Поничів Зимнівської громади, тривалий час мешкав з родиною у Володимирі. У нього залишилась дружина та п’ятеро дітей. Мужньо та до останнього подиху боронив рідну землю від ворога, попри те, що статус багатодітного батька дозволяв залишитись удома з сім’єю.

Скорботний кортеж з тілом Героя мешканці громади зустріли коридором шани, стоячи навколішки зі сльозами на очах. Чин похорону загиблого відбувся у Кафедральному соборі Різдва Христового, де зібрались його рідні, побратими, духовенство, представники влади, односельці та небайдужі мешканці громади.

Співчуття родині від імені Володимир-Волинської громади висловив секретар міської ради Іван Юхимюк: “На жаль, жодні слова співчуття не здатні втамувати біль втрати, яку зазнала ваша осиротіла родина. Це велика втрата і для нашої громади, адже пішов з життя молодий, сповнений сил чоловік, гідна людина, патріот, у якого було багато планів, який міг тішитись своїми дітьми та бути поруч з сім’єю. Проте він зробив вибір стати на захист Батьківщини і не пошкодував заради нашого мирного майбутнього свого життя…Честь та слава Герою!”

Поховали Сергія Левчука під звуки військового оркестру на Алеї Слави, що на Федорівському кладовищі.

Вічна памʼять захиснику! 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Колись я теж думав, що користі у ЗСУ з мене не буде»: історія бійця волинської «сотки»
Наступна новина Як відзначатимуть День захисників і захисниць у Володимирі