Повернення Саакашвілі: реакція волинян у соцмережах

Волиняни  коментують ситуацію навколо спроби колишнього голови Одеської ОДА та екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі прибути до України.

Перший зробив підбірку коментарів із соцмереж.

Голова обласного осередку партії Саакашвілі  Сергій Адамчук прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці:  «Якби стільки енергіі і зусиль було б прикладено до східного кордону - війна з Росією давно була б завершена. Пункт пропуску Краківець і Шегині стоять. Поїзди не їздять. Витрати на цю операцію йдуть з наших податків. Що далі?»

Нагадаємо, сьогодні 10 вересня «Укрзалізниця» дала вказівку адміністрації поїзда «Інтерсіті» сполученням «Перемишль - Київ» не виїжджати до тих пір, поки екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі не вийде з вагона. 

Про це журналістам заявив нардеп Юрій Дерев'янко, який перебуває у цьому потязі – пише Українська правда.

«Щойно прийшов провідник і повідомив: адміністрація поїзда дала вказівку - поки Саакашвілі не вийде з поїзда, він нікуди не поїде. Ця вказівка надійшла від «УЗ» щодо конкретного поїзда, в якому ми зараз перебуваємо», - повідомив він. 

Нардеп додав, що у Саакашвілі є квиток на цей поїзд і він має повне право у ньому перебувати. 

При цьому через гучномовець у вагоні пролунало повідомлення від провідника: «Від поліції надійшла інформація, що у потязі є особа, якій не дозволено в'їзд в Україну».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Трав'яні чаї, які допоможуть пережити зиму
Наступна новина В учасника півмарафону у Луцьку зупинилось серце
Схожі новини