Реформа не для простого українця

Ще одна недолуга реформа від влади! Так, я вважаю її недолугою, як і пенсійну, адже не вірю в її успіх, оскільки в ній ніхто не згадує про запровадження страхової медицини, вона зрівняла у тих своїх гаслах «гроші йдуть за пацієнтом» і бідного пенсіонера і багатого олігарха, адже обоє отримуватимуть від держави таку ж суму!..

Багато про це можна говорити, але доказом того, що ця реформа може перетворитися на геноцид є те, що на Волині смертність переважає народжуваність, а ще зовсім недавно ми були в лідерах коли народжуваність переважала смертність! А реформа ще тільки от-от запрацює…

Для справжньої медичної реформи потрібні ГРОШІ! А їх в бюджет медицини можна залучити тільки через створення нових робочих і запровадження страхової медицини!!! Але ні одне, ні друге у влади не в приорітеті, БО ВОНА САМА НЕДОЛУГА!!!

Як страховик в минулому із 10 стажем, вважаю, що саме за страховою медициною майбутнє і єдиним плюсом медичної реформи є запровадження платних послуг у медичних закладах і тепер своє слово скажуть страховики, які зможуть нарешті напрацьовувати свої бази партнерів, що до цього було не можливо!

P.S. Дуже гарна тема для дискусії!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лише 17 мешканців польського Перемишля є власниками 12500 автомобілів в Україні
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 лютого
Схожі новини