Рейтинг кращих ресторанів Луцька очолило «Чевермето»

На «Першому каналі соціальних новин» сформувався перший рейтинг кращих ресторанів Луцька. Завдяки активності користувачів сайту та власним публікаціям очолила список рейтингу мережа ресторанів «Чевермето».

У цій ресторації пригощають стравами болгарської кухні. Великі порції, автентичні рецепти, які шеф-повари тримають у таємниці, величезне гриль-меню та розмаїття страв із м'яса та риби – усе це не залишає байдужим жодного гостя.

Patio di Fiori та бар-ресторан «Хатинка» розділили друге і третє місця відповідно.

Як відомо, Patio di Fiori вважається рестораном високої кухні у Луцьку. Гостям пропонують страви Середземномор’я у поєднанні з кращою колекцією вин Італії, Франції, Іспанії та Нового Світу.

У барі-ресторані «Хатинка»,  який виборов «бронзу» у нашому рейтингу, нагодують смачними українськими стравами. Затишку та колориту в інтер’єрі закладу додає справжня українська піч. Крім того, є баня на дровах.

Четверте місце рейтингу ресторанів міста, на думку користувачів сайту «Перший», посів пивний ресторан «Бравий Швейк». Біля входу у заклад справжніх пивних гурманів запрошує на гостину скульптура веселого солдата Швейка. Гарний настрій та пивні дегустації – гарантовані.

Замикає п’ятірку кращих ресторан «Корона Вітовта». Згідно історичних оповідей на місці розташування закладу у далекому 1429 році відбувся легендарний бенкет князя Вітовта на честь Першого з’їзду монархів Європи. Не відходячи від традицій, у ресторані частують старосвітською кухнею, а у її поєднанні з інтер’єром кожен відвідувач може відчути себе королем.

Долучайтесь до голосування, підтримуйте ваші улюблені ресторани, нехай вони стануть кращими та першими!!!

 Як піднятися у рейтингу, читайте тут


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі патрульні затримали молодиків із пакетом бурштину
Наступна новина 100 днів роботи Ігоря Поліщука на благо міста