Ремонтував військову техніку, а нині використовує її в бою: історія бійця 14 ОМБР

Воїн 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Роман раніше ремонтував і модернізовував техніку, а зараз бачить її роботу в реальному бою.

Історію захисника розповіли на фейсбук-сторінці бригади. 

З 2014 року, відколи розпочалася Антитерористична операція, боєць працював на ремонтному заводі у рідній області. Ремонтував гусеничну й колісну техніку, гармати, оснащував реактивні системи залпового вогню сучасним обладнанням. Це та робота, в яку він занурювався з великим захопленням.

«Це моє! Завжди вчився чомусь новому і все виходило!» – каже захисник. 

Зараз Роман бачить в реальному бою, як працює все те, що робив на заводі.

На передовій є правило: вмієш – добре, але тренуватися мусиш постійно! Тим паче, якщо в підрозділ приходять нові побратими.

«Зараз ми вже показуємо нашу роботу хлопцям, які днями прийшли в підрозділ. Якщо людина може витримати цей ритм, а він дуже активний, і має бажання надалі працювати з нами, — ми робимо все можливе, щоб вона могла почуватися комфортно, як у дома з друзями. Якщо ж ні — орієнтуємо на інші напрямки, в яких можна принести користь», – розповідає Роман.

На питання, що найбільше подобається у військовій службі відповів:

«Бойове братерство. Коли сміливо можеш йти вперед, бо знаєш, що поруч надійні побратими! Маєш впевненість, що вони завжди прийдуть на допомогу!»


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні обірвалося життя ще двох Героїв з Волині