«Роботи тільки побільшало». Чим займаються водії «Волиньгазу» на карантині

Водій Микола Куц

Щодня водії АТ «Волиньгаз» підвозять медиків до лікарень, їдуть у найвіддаленіші куточки області, щоб усунути витоки газу та повернути газопостачання споживачам. Окрім цього, вони привозять колег до роботи, дезінфікують транспорт, аби запобігти поширенню COVID-19.

Як зауважують на підприємстві, в умовах карантину водії – це сучасні герої, без яких важко уявити роботу багатьох компаній.

Сергій Василюк – водій аварійно-диспетчерської служби Володимир-Волинського відділення «Волиньгазу». Він разом із колегою виїздить на виклики споживачів, усуває витоки газу та локалізує аварійні ситуації.

Чоловік розповідає, що під час карантину волиняни викликають аварійну службу частіше  – в середньому за день на «104» в області надходить близько 40 викликів, з них понад 80 % пов’язані із запахом газу.

Сергій Василюк стежить за безпекою споживачів і фахівців АДС – дезінфікує оперативні автомобілі після кожного виїзду на виклик.

Читати також: Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника

Водій метрологічної служби «Волиньгазу» Сергій Козак щодня привозить на роботу медиків. Щоб устигнути, розпочинає свій робочий день о сьомій ранку: забирає медиків за маршрутом «Рожище – Луцька міська клінічна лікарня» і за цим же маршрутом довозить їх додому.

Щодня луцьких газовиків до роботи привозить службовий автобус. За кермом – Микола Куц, водій із двадцятирічним стажем. О восьмій ранку він доставляє на роботу працівників «Волиньгазу» і ввечері розвозить їх по домівках.

В умовах карантину двічі на день обробляє дезінфекційним розчином транспорт – дбає про безпеку колег. Доки газовики працюють над тим, аби у домівки волинян безперебійно та безаварійно надходив газ, чоловік допомагає розвозити допомогу медикам, бо знає, що нині лікарям неабияк потрібна підтримка. Йому – 61 рік, він повен сил, енергії та з усмішкою зауважує, що «рух – це життя».

Довідково
Від початку 2020 року аварійно-диспетчерська служба «Волиньгазу» здійснила 3500 виїздів на виклики споживачів. В умовах карантину кількість викликів служби «104» зросла на 10 %. Під час пандемії водії компанії на постійній основі перевозять понад 50 медичних працівників до міських та районних лікарень, доставляють благодійну допомогу медзакладам.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карантин можуть продовжити і після 22 травня, – Шмигаль
Наступна новина Чи відбудеться «Бандерштат 2020»? Чи повернуть гроші, якщо фестиваль скасують?
Схожі новини