Родини загиблих Героїв із Луцької громади отримають допомогу

Сьогодні, 17 серпня, у режимі відеоконференції відбулося чергове засідання виконавчого комітету Луцької міської ради. Його члени внесли зміни до бюджету громади.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Найперше члени виконавчого комітету внесли зміни до бюджету Луцької міської громади. Зокрема, розподілили 400 тисяч гривень субвенцій з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та у відбитті військової агресії російської федерації проти України. Фінансову допомогу отримають сім'ї: Дащука Володимира Олександровича, Дарчича Михайла Степановича, Федюка Валерія Євгеновича, Форманюка Віталія Олександровича.

Крім того, 183 265,96 гривень члени виконкому передбачили департаменту освіти на компенсацію оплати комунальних послуг за проживання тимчасово переміщених осіб.

Читайте також: Розповіли, як Підгайцівська громада приймала переселенців


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому Центрі реабілітації лікують військових
Наступна новина Волинянин «заробляв» на квартирних аферах
Схожі новини