«Розумний, але дуже молодий», – Зеленський про нардепа, який пропонував пенсіонерці продати собаку

Президент України Володимир Зеленський вважає неприємним скандал із висловлюванням нардепа від «Слуги народу» Євгенія Брагаря, який запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комуналку.

На думку Зеленського, історія із заявою про собаку та газ є дуже непривабливою. Про це стало відомо з інтерв’ю президента виданню «Інтерфакс-Україна», повідомляє 24 канал.

При цьому глава держави наголосив, що «завжди підтримує молодих, але бачимо, що буває». 

«Але в цьому випадку давайте подивимося. Я його знаю, я з ним спілкувався, він працював у нашому штабі, він історик, аспірант в Інституті Шевченко. Розумна людина, але дуже молодий», – сказав він.

Нагадаємо, під час телефонного дзвінка у студію одного з телеканалів пенсіонерка поцікавилась у політиків, як прожити на пенсію у 2 тисячі гривень, якщо за компослуги треба платити ще більше.

Нардеп від «Слуги народу» запропонував пенсіонерці продати собаку і заплатити за комуналку. Після цього фраза про собаку і комуналку стала вірусним мемом у соцмережах.

Заява Брагаря викликала шквал обурення. У партії «Слуга народу» заявили, що не підтримують таку позицію депутата. Сам нардеп також попросив вибачення. Брагар переконував, що є новою людиною у політиці та ще не навчився відповідати на чутливі питання.

Згодом з’ясувалося, що ця жінка – звичайна селянка і собака в неї – далеко не елітної породи. При цьому в Офісі Президента повідомили, що жінка отримує субсидію і платить за газ та електроенергію 300 – 350 гривень на місяць.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Парам, які одружуватимуться 14 лютого, у луцькому ЦНАПі обіцяють сюрпризи
Наступна новина Знесення паркану на Центральному ринку. Поліція відкрила кримінал
Схожі новини