РЦ «Промінь»: що подивитися цього тижня у луцькому Multiplex

Головна прем’єра цього тижня у MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», фантастичний фільм «Зоряні війни: останні джежаї»

Які ще фільми транслюватимуть упродовж наступного тижня, 14 – 20 грудня, у кінотеатрі MULTIPLEX читайте у кіноафіші на Першому

Зоряні війни: Останні джедаї

12:55 14:15 15:50 17:10 18:05 18:45 19:30 20:05 21:00 21:40 23:00 23:55 

Баланс Сили знову порушений, і події розвиваються з неймовірною швидкістю! Рей, Фіннові, всюдисущому дроїду BB-8 та іншим героям доведеться вступити в небезпечну сутичку з могутнім Першим Орденом.

КУПИТИ КВИТОК

Кіборги

14:45 19:10 21:30

Художній фільм «Кіборги» - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

КУПИТИ КВИТОК

Коко

12:15 15:35

Оскароносні Disney\Pixar запрошують у нову дивовижну мандрівку! Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Отож, взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя… Ходімо із ним!

КУПИТИ КВИТОК 

Хто в домі тато 2

17:05 23:50

Битва татусів виходить на новий рівень! Тепер вони матимуть справу з власними батьками.

КУПИТИ КВИТОК 

Нагадаємо, в РЦ «Промінь» стартували покази вистав найкращих британських театрів. У середу, 20 грудня, на екрані Multiplex показуватимуть 

Комеді Франсез: Плутні Скапена

19:30

Тут двоє закоханих знаходяться перед загрозою гніву своїх деспотичних татусів, тому звертаються до Скапена, слуги одного з них, наділеного нестримною енергією, з проханням про допомогу.

«Сказати вам по правді, якщо вже я розпочну справу, так для мене неможливого майже не буває. Видно, це від бога у мене такий талант на всякі вигадки, на всякі тонкощі і хитрощі, які неуки звуть плутні». Втім, якщо шахраєві і дістається палицею за його хитрощі, то Дені Подалідес поспішає нагадати, що саме ім'я Скапен походить від італійського scappare - уникати, випаровуватися.

У комедіях, де слуги розумнішими і здібніші панів, все завжди закінчується дуже добре. 

КУПИТИ КВИТОК 

Опівнічна людина

22:25

Типова дівчинка Алекс переймається звичайнісінькими проблемами підлітків. Проте одного дня на горищі Алекс знаходить гру, зіграючи у яку можна розбудити "Опівнічну людину" - жахливу істоту, яка змусить збутися найгірший кошмар.

КУПИТИ КВИТОК 

Щасливий день смерті

17:30

Кожен в універі мріяв потрапити на її день народження, але свято було безнадійно зіпсовано незнайомцем в масці, який вбив винуватицю події. Однак доля піднесла іменинниці подарунок, що леденить душу - нескінченний запас життів. І тепер у дівчини з'явився шанс вирахувати свого вбивцю, адже цей день буде повторюватися знову і знову …

КУПИТИ КВИТОК 

Ліга справедливості 

11:30

Брюс Вейн, натхненний самопожертвою Супермена, знову знаходить віру в людство. За підтримки нової союзниці, Діани Прінс, він розпочинає битву з іще могутнішим супротивником. Бетмен і Диво-Жінка швидко набирають команду надлюдей для боротьби з новою загрозою. Але незважаючи на унікальний склад загону супергероїв: Бетмен, Диво-Жінка, Аквамен, Кіборг і Флеш, - можливо, рятувати планету від вторгнення катастрофічних масштабів уже занадто пізно.

КУПИТИ КВИТОК 

За прірвою у житі

13:35 

Перед нами Нью-Йорк ХХ століття - ще зовсім юний Джером Селінджер намагається віднайти себе у цьому бурхливому і прекрасному світі. Романтичні стосунки з відомою громадською діячкою, страшні фронтові реалії Другої Світової і життєві перипетії згодом стають основою для головного здобутку письменника - книги "Над прірвою у житті".

КУПИТИ КВИТОК 

Дихай

12:50

Реальна історія Робіна Кавендіша – напрочуд гарного та талановитого авантюриста. Його манери, наполегливість і чудове почуття гумору з першого погляду підкорили неприступну Діану. Після весілля молодята відправляються у подорож, де Робін важко занедужує. І тепер лише кохання здатне подарувати йому друге життя…

КУПИТИ КВИТОК 

Іноземець

15:10

Цюань з донькою вже кілька років живе у лондонському Чайна-тауні. Він відкрив затишний китайський ресторанчик і почувається щасливим до того моменту, коли цю ідилію не руйнують - вибух посеред Лондона забирає його єдину радість - його доньку. Він готовий на усе, аби дізнатися, хто ці терористи. Цюань починає співробітництво з британським урядом і не зупиниться ні перед чим, заради помсти. На перший погляд тихий та спокійний чоловік насправді має страшні таємниці.

КУПИТИ КВИТОК 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили центр пробації. ВІДЕО
Наступна новина Чи завжди правий: як правильно працювати із «внутрішнім» та «зовнішнім» клієнтом
Схожі новини