РЦ «Промінь»: відразу три новинки кіно показуватимуть цього тижня у луцькому Multiplex

Відразу три прем’єри показуватимуть цього тижня у MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь»,  – комедії «Байстрюки» та «Фердинанд», а також стрічка «Джуманджі: Поклик джунглів»

Які ще фільми транслюватимуть упродовж наступного тижня, 21 – 27 грудня, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому

Зоряні війни: Останні джедаї

10:15 13:10 15:15 16:05 19:00 20:30 21:55 23:05 

Баланс Сили знову порушений, і події розвиваються з неймовірною швидкістю! Рей, Фіннові, всюдисущому дроїду BB-8 та іншим героям доведеться вступити в небезпечну сутичку з могутнім Першим Орденом.

Джуманджі: Поклик джунглів

10:45 13:15 15:50 18:15 20:10 21:25 23:00 23:50

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози.

Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку.

Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів.

Байстрюки

12:55 18:10 23:25

Приготуйтеся до найвеселішої подорожі в пошуках тата! Ексцентрична мати виростила двох синів Пітера та Кайла цілком певними, що їхній батько помер, коли вони були маленькі. Але несподівано хлопці виявляють, що це не так, і вирушають на пошуки батька, під час яких дізнаються занадто багато нового.

Фердинанд

10:10 11:10 12:25 13:25 15:40 17:55 19:10 20:40

Буває іноді така несправедливість в житті: на наймиролюбнішого в світі бика, який з дитинства волів сидіти під деревом і вдихати аромат квітів, а не бігати навколо, стикаючись лобами з іншими одноплемінниками, упав безглуздий жереб долі - його як «найбільш швидкого й дикого екземпляра» помилково обрали для участі в бою биків в Мадриді…

Нагадаємо, в РЦ «Промінь» стартували покази вистав найкращих британських театрів. У середу, 27 грудня, на екрані Multiplex показуватимуть 

Сон в літню ніч

19:30 

Три історії, три сни. Лізандр і Деметрій закохані в одну і ту ж прекрасну афінянку - Гермію. Кожен з них намагається домогтися руки дівчини, однак її серце належить Лізандру. Батько Гермій вважає юнака непотрібною партією для доньки і тому не дає молодим людям своєї згоди на шлюб. Тоді Лізандр і Гермия вирішують покинути Афіни, щоб повінчатися.

Однак їхнім планам заважає Єлена, яка безнадійно кохає Деметрія, - вона видає втікачів. Деметрій тут же кидається в погоню, щоб повернути Гермію, Єлена вирушає за ним. Однак в лісі на закоханих чекає дух Пек, маленький ельф, який здатний збити з шляху кого завгодно!

В цей же час цар фей і ельфів Оберон зі своєю дружиною титанів знаходяться в сварці: вони ніяк не можуть поділити хлопчика-пажа Титанії. Щоб обдурити дружину, Оберон просить Пека дати тій чарівного зілля - і тоді Титания закохується в Мотка, ткача з ослячої головою.

Сам же Моток, який грає Пірама в п'єсі, призначеної для весільного торжества, вирішує, що осляча голова, подарована йому Пеком, і любов Титанії - всього лише сон. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коломойський прокоментував арешт своїх активів
Наступна новина Лучан запрошують на «круглий стіл» з обговорення проекту реконструкції парку
Схожі новини