Рятували поранених. У Володимирі були навчання

У Володимирській громаді відбулось чергове заняття за програмою підготовки до національного спротиву, до опанування якої активно включились працівники органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили на сайті Володимирської міської ради.

Працювали зі зброєю, напрацьовували навички накладення турнікетів, вчились зупиняти кровотечу з рани на шиї, накладаючи тугу бинтову пов’язку, користуватись ношами і правильно транспортувати пораненого.

Вивчали теоретичні основи методики планування бою TLP з урахуванням місцевості, розташування противника, наявних у розпорядженні ресурсів тощо.

Команда отримала завдання дістатися пораненого, забезпечивши прикриття евакуаційній групі. Пройшли усі етапи – від призначення командира операції до успішного її виконання. Принагідно інструктори порадили кожному придумати собі позивний – у надзвичайній ситуації наявність специфічних коротких назвиськ відчутно спрощує комунікацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батькам загиблого на війні волинянина вручили орден сина
Наступна новина Лучани навколішки прощались із Героєм