Савченко хотіла скинути владу, – результати поліграфу

У СБУ стверджують, що експертиза за допомогою поліграфа підтвердила у Надії Савченко наміри здійснити збройне повстання.

Про це пише видання BBC Україна.

«За результатами проведеного дослідження комісією експертів надано категоричні висновки про наявність у Савченко Н.В. позитивних психофізіологічних реакцій, які свідчать, зокрема, про те, що Савченко Н.В. обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з повалення конституційного ладу та особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу», – йдеться у повідомленні СБУ, оприлюдненому в понеділок.

Надія Савченко всі звинувачення проти себе заперечує, та стверджує, що справа проти неї є виключно політичною.

За словами СБУ, експертиза підтвердила, що, буцімто, Надія Савченко «підшукувала та перевозила зброю», а плани збройного перевороту обговорювала з лідером «Офіцерського корпусу» Володимиром Рубаном та керівництвом невизнаної «ДНР» Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим.

Крім того, додають у СБУ, поліграф засвідчив наміри Надії Савченко організувати вбивство вищого керівництва держави та здійснити теракт в урядовому кварталі й Верховній Раді.

Раніше Надія Савченко заявляла про наміри на кілька днів припинити голодування, щоб пройти тести на поліграфі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинянина молода дівчина поцупила понад 35 тисяч гривень
Наступна новина Міський голова Дрогобича побив активіста. ВІДЕО
Схожі новини