Що говорили в ОДА про сморід у Луцьку?

Луцьк смердить через ряд причин. Про це йшлося сьогодні, 17 липня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

Начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук розповів, що у пошуках джерел смороду перевірили ТзОВ «Біопаливно-енергетична компанія», ПАТ «Гнідавський цукровий завод», КП «Луцькводоканал», Княгининівську сільраду, Гіркополонківську сільраду та одне із підприємств на території останньої. У результаті ж перевірок екологи всюди виявили певні порушення та направили відповідні приписи.

Окрім тих причин смороду, про які вже неодноразово говорили, виявили також, що неприємний запах створюють очисні споруди водоканалу у районі Вишкова, які не працюють належним чином. До того ж, не працюють очисні споруди у Княгининку та Рокинях, Гіркополонківській сільраді, не працюють очисні споруди ТзОВ Фортранс.

«Пікантного» запаху місту додають і несанкціоновані зливи м’ясників. До того ж, на переконання голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, у каналізаційні люки Луцька зливали фекалії з біотуалетів, які встановлювали під час масових заходів на територіях відпочинку. Окрім того, на стихійних сміттєзвалищах були залишки тварин. Екологи видали відповідні приписи, а зараз вираховують збитки, завдані навколишньому середовищу. Очільник області наголосив на тому, що влада Луцька повинна конкретно називати містянам терміни, коли проблему можна вирішити.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «МІСТУ ПОТРІБЕН НОВИЙ ГЕРОЙ»: АНТИТІЛА ПРЕЗЕНТУЮТЬ ІРОНІЧНИЙ КЛІП
Наступна новина Ангелі Меркель – 63!
Схожі новини