Що у Луцьку робитимуть з «непокірними» власниками магазинів на зупинках

Якщо власники магазинів та кіосків на зупинках не змінять їхній вигляд, мерія пригрозила санкціями. У таких місцях можливе перенесення зупинок.

Про це стало відомо у четвер, 27 січня, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили концепцію зовнішнього вигляду кіосків та торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту. Правила стосуються не лише нових споруд, а й тих, що десятки років стоять у місті. Що стосується старих споруд, власників просять змінити їхній вигляд при продовженні дозволу на розміщення чи договору оренди.

Приклади вдалого дизайну кіосків можна побачити тут.

На сесії вирішили перевірити, як тепер виглядають магазини, власникам яких продовжили дозвіл на рік. Йдеться про тих, кому договори оренди продовжували на сесіях з березня по грудень 2021 року. Проблеми з такими спорудами можуть виникати через те, що земля під деякими з них уже перебуває у приватній власності.

«Але в разі відмови оновлення вигляду, знайдемо, що робити з такими підприємцями. В крайньому випадку – перенесемо зупинку, поставимо там «розумну зупинку» і цей магазин пропаде без потоку людей», – сказав міський голова Ігор Поліщук.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явилося відео, де солдат розстріляв людей у Дніпрі
Наступна новина На Волині за добу від коронавірусу померла 1 людина. Статистика
Схожі новини