Що відомо про вчорашні вибухи на Львівщині

Фото ілюстративне

Вчора, 5 квітня, ввечері під час повітряної тривоги сили протиповітряної оборони збили над Радеховом дві крилаті ракети ворога. Уламки впали на околиці міста, внаслідок чого сталися 3 вибухи на об’єкті цивільної інфраструктури, який не використовують.

На місці вибуху було займання, яке невідкладно усунули сили ДСНС, – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

На щастя, постраждалих нема. Ворог своєї цілі не досягнув

«На майбутнє: якщо ви бачите підозрілі літаючі об’єкти, не фотографуйте їх, не знімайте відео і не викладайте у соцмережі. Хочете допомогти – повідомте про ці об‘єкти в чат-бот у телеграмі «Шось летить» – @rusrocketfly_bot

Цей чат-бот створили спеціалісти Львівської ОВА та IT-фахівці спеціально для того, щоб уважні цивільні люди могли також стати Вартовими неба і зробити свій внесок у перемогу України над окупантом. Маємо міцний щит – у вигляді наших воїнів. І міцний тил – у вигляді наших мирних жителів, які, кожен на своєму місці, наближають нашу перемогу. Все буде добре. Все буде Україна!», – йдеться у дописі.

Також просять активних користувачів соціальних мереж не публікувати дані, фото- та відеоматеріали, які стосуються переміщення української техніки, військових та зброї. За такі дії в Україні притягають до кримінальної відповідальності, терміном від 3 до 12 років. 

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У війні за Україну загинув ще один Герой з Волині
Наступна новина З початку повномасштабного вторгнення 90 тисяч людей в'їхали в Україну через Волинь
Схожі новини