Сергій Леонтьєв закликає депутатів допомогти Ковельській поліклініці

КЗ «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради утворена в наслідок реорганізації колишньої залізничної лікарні в м. Ковелі.

 В.о. головного лікаря КЗ «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради Адам Маковецький звернувся до депутата облради Сергія Леонтьєва з клопотанням щодо виділення 600 000 гривень на модернізацію рентгенівського апарату вітчизняного виробництва «Integron SE» в цифрову рентгенологічно-діагностичну установку з подальшим облаштуванням двох робочих місць:
-    цифрової рентгенографії легенів (флюорографія) рентгеноскопії шлунково-кишкового тракту;
-    для досліджень опорно-рухового апарату, сечовивідної системи, м’яких тканин, судин.
"Слід зазначити, що дану модернізацію рентгенівського кабінету можна провести за 600 000 гривень, а вартість нового аналогічного рентгенівського апарату коштує 3 000 000 гривень.

Тому дана модернізація є рентабельною, доцільною та економічно обґрунтованою і, відповідно, відпаде потреба витрачати кошти на утримання, обслуговування флюорографа та рентген лаборанта", -- пише депутат Леонтьєв в запиті, який підтриманий більшістю ради.

 Запит адресований голові ОДА. В документі прохання   виділити кошти в сумі 600 тис. грн  з обласного бюджету  на модернізацію рентгенівського апарату.


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будівництво «Луцької Рів'єри» оточили правоохоронці
Наступна новина Укрзалізниця запускає 5 додаткових поїздів: назвали перелік міст