Шахрай ошукав волинян на 400 тисяч гривень. ФОТО

джерело фото: Moneyveo

На Волині оголосили про підозрю чоловікові за вчинене у великих розмірах шахрайство.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волині. 

Підозрюваний 33-річний житель Горохівського району з 2013 року, як правило, під приводом позики, отримував від жителів області гроші, які згодом витрачував на власний розсуд.

Окрім цього, будучи фізичною особою-підприємцем, з грудня 2015 року по лютий 2016 року він використовував найману працю двох працівників по обробці деревини на цеху без належного оформлення трудових відносин, чим порушив їхні права на соціальні гарантії з охорони та забезпечення належних умов праці.

 Загальна сума завданих матеріальних збитків потерпілим наразі становить понад 400 тис. грн..

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні 5 кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 190 (шахрайство вчинене у великих розмірах), ч. 1 ст. 172 (грубе порушення законодавства про працю) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

У слідства є обґрунтовані підстави вважати, що від дій підозрюваного постраждало значно більше осіб.

Поліцейські звертаються до громадян: у випадку, якщо ви стали жертвою вказаного чоловіка чи володієте іншою важливою інформацією про підозрюваного, неодмінно зверніться в Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області за номерами телефонів +380954335437 або 102 чи за адресою: Луцьк вул. Грибоєдова, 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське подружжя має 50 онуків. ФОТО
Наступна новина Дешевше на тисячу доларів: як у Луцьку роблять операції на серці. ФОТО
Схожі новини