Шахрай виманив у 87-річного лучанина 100 тисяч гривень

Чоловік віддав шахраєві 100 тис. грн нібито за порятунок сина

Про це повідомляють у поліції Волинської області.

87-річний лучанин віддав невідомій особі всі заощадження – 30 тисяч гривень та майже 2 тисячі доларів. Через декілька годин зловмисника затримали поліцейські. До нього подзвонив невідомий та повідомив, що його син потрапив в аварію, мовляв, потрібні гроші на операцію, адже чоловіка транспортуватимуть до Києва.

Через кілька хвилин на порозі квартири стояв хлопець, якому довірливий волинянин виніс всі гроші, які мав у гривнях та доларах: сумарно майже 100 тисяч гривень. Отямившись, згодом зателефонував до сина, з яким виявилось усе гаразд. 

Поліцейські розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення зловмисника. Це 19-річний мешканець Дніпропетровської області. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального Кодексу України, йому оголосять підозру за шахрайство.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі збирають кошти на прилад нічного бачення для військових
Схожі новини