Скільки лучанам треба віддати за картоплю

На Волині триває збір картоплі. Селяни не скаржаться на цьогорічний урожай. Кажуть, погода цьому сприяла. Картопля на Варшавському ринку в Луцьку коштує від 6,50 грн/кг.

Про це пише  ВСН.

Чоловік із Горохівщини пропонує картоплю по 10 гривень. Проте при купівлі двох мішків і більше готовий знизити ціну до 8,50 гривні. Також він доставляє продукцію до покупців.

Читайте також: Понад мільйон тонн врожаю: на Волині завершили збирати ранні зернові культури

Жінка з Грузятина, що на Маневиччині, також продає картоплю по 10 гривень. Розповідає, що нині урожай вдався, але аби поповнити сімейний бюджет, вирішили частково її продавати.

На виході з ринку побачили у продажі фіолетову картоплю. Продавчиня з Дерно радо розрекламувала її корисні якості. Хоча й ціна відповідна – 100 гривень за кілограм.

«Минулоріч ми вперше посадили фіолетову картоплю. На смак вона така ж, як і звичайна, але кольорова, дуже корисна та вітамінізована. Її можна їсти для пониження тиску, покращення зору та від старіння», –  розповіла жінка.

Прямо з автомобілів поблизу ринку картоплю у 22-кілограмових сітках продають дещо дешевше – по 6,50 гривень за кілограм. Продавець зазначає, що це жовтий сорт картоплі «мелоді».

Загалом звичну уже нам картоплю тут можна придбати від 6,50 і до 12 гривень за кілограм. Переважно ціна залежить від сорту.

Читайте також: У Луцьку поставлять тимчасові ятки для «стихійної торгівлі»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За Україну загинув волинянин Вадим Дудко
Наступна новина «Ангар» збирає гроші на кровоспинні бинти
Схожі новини