«Скоро буде 100 грн за літр», – лучани обурені цінами бензину на WOG

Скоро буде 100 грн/літр - обурюються лучани цінами на заправках WOG, які сьогодні, 28 січня, неприємно здивували багатьох автовласників у Луцьку. Водії кажуть - якби хоч ціна відповідала якості, – пишуть Волинські Новини

Роман Дімітрюк опублікував у групі Автоандони Луцьк фото з цінами на заправці, що поблизу Там-Таму, за станом на 28 січня. Так, у мережі розгорілося жваве обговорення.

Вчора ще було дешевше, - пише Nataliia Dmytruk, - скоро ціна на пальне точно буде як в Європі.

Tatjana Grunevich додає: якби хоч за якість відповідали! "Більше року принципово не заправляю машину на WOG I OKKO. Ціни відповідають курсу $", - пише жінка.

Водії і раніше скарилися на якість продукції на заправках WOG. Так, лучанин змушений був заплатити за дорогий ремонт свого автомобіля через неякісне дизпаливо WOG.

Нагадаємо, АМКУ виявив факти одночасного і односпрямованого підвищення цін в мережах ОККО і WOG і на паливо. А наприкінці минулого року Антимонопольний комітет запідозрив WOG I OKKO у ще одній змові. 

Головне, пише Sergiy Samchynskiy, що WOG бере те саме паливо, що і АНП та Укрнафта, а продає майже на 4 гривні дорожче. Ніби паливо з-за кордону.

"Офіційна ціна приблизно 14-16 грн за літр. 4 грн трейдерів. Решта - податок в державу. Робимо висновки", - обурюється Arkadia Samyilo.

Тим часом, дехто з водіїв переконані, такі ціни - вже нікого не лякають. Мовляв, заправлялися і будуть заправлятися.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах
Наступна новина Чиновники почали декларувати криптовалюту