Волинянина-соратника Медведчука, якого підозрюють у сепаратизмі, звільнили з-під варти

Соратника Віктора Медведчука, уродженця Волині Андрiя Лесика, якого звинувачували в сепаратизмi, звiльнили з-пiд варти.

Про це повідомляють на сторінці «C14 news» у Фейсбук, пишуть Волинські новини

Голову Харківської територіальної ради руху «Український вибір – право народу» Андрія Лесика у грудні 2017 року за сепаратизм затримала СБУ у Луганській області. Як інформували тоді у прес-службі прокуратури Харківської області, у них є докази «вини Лесика і він тривалий час знаходився в розшуку і ховався від правоохоронців».

Зазначається, що 2 березня суд на пiдготовчому засiданнi повернув прокурору обвинувальний акт i вiдмовив у обраннi запобiжного заходу Андрію Лесику.

Андрій Анатолійович Лесик народився 4 серпня 1981 р в м. Камінь-Каширський Волинської області. У 2016 році він був самовисуванцем у нардепи по Луганській області.

9 травня 2017 року на Меморіалі Слави у Харкові депутат Андрій Лесик з’явився з георгієвською стрічкою. В результаті відбулася бійка між проукраїнськими активістами та їхніми опонентами.

Лесик – голова Харківської організації «Український вибір» Віктора Медведчука. Під час сесії Харківської міськради він неодноразово демонстрував проросійську позицію, говорячи про конфлікт на Донбасі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Шацькому національному парку провели змагання з риболовлі. ФОТО
Наступна новина Людина-реформа: досягнення та поразки Уляни Супрун
Схожі новини