Спортивний клуб «Воїн» перевірив, як годують дітей у луцькому ліцеї. ФОТО

Обід у шкільній їдальні (фото: Фейсбук)

Представники спортивного клубу «Воїн» декілька разів перевірили ліцей на вулиці Дубнівській, де дітей нібито годували підгорілими булочками. Ніяких особливих недоліків не виявили.

Про це написали на офіційній Фейсбук-сторінці спортивного клубу.

«Спортивному клубу «Воїн» не байдужа доля ліцею, оскільки у ньому навчається та проживає аж п’ятеро його спортсменів: Іван та Юрій Пасичі, Іван Поремчук, Денис Михальчук та Олександр Шевчик, які родом із Любешівського та Маневицького районів», – йдеться у дописі. 

«Ми часто навідуємось в ліцей, цікавимося у директора Анатолія Дудича успішністю наших вихованців, адже ми несемо відповідальність перед батьками, які довірили своїх хлопців нам. А для того, щоб вони виросли справжніми чоловіками важливий не лише їхній фізичний розвиток, а й знання», - розповів головний тренер клубу «Воїн» Андрій Зінчук

Коли у «Воїні» дізналися про те, чим годують ліцеїстів, керівництво клубу вирішило перевірити, чи справді обіди у шкількій їдальні поганої якості. 

«Щоб перевірити, чим харчують дітей насправді ми двічі, без попередження, приїздили на обід в ліцей», - каже директор спортивного клубу «Воїн» Дмитро Василенко. 

За його словами, жодних пригорілих булочок чи страв на столі не було помічено. Та й вихованці «Воїна» кажуть, що не пригадують, аби їх частували чимось неїстівним. Першого разу на обід ліцеїстам подавали суп та рис з ковбасою, іншого дня – суп та гречку з ковбасою. 

«Анатолій Дудич – хороший директор, який турбується про дітей, які навчаються у правознавчому ліцеї. Тому припускаємо, що та підгоріла булочка була одиничною неприємністю, яка трапляється у кожної господині на кухні», - переконаний Дмитро Василенко.

Читати також: Як «воїни» готуються до Чемпіонату України з ММА. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ветеран АТО з Луцька зібрав 28 тисяч на інвалідний візок для друга
Наступна новина У Луцьку відбудеться з'їзд лісівників України
Схожі новини