«Судакська Хатинь»: У мережі відреагували на новий фейк росЗМІ

В інтернеті висміяли фейк російських ЗМІ про те, що українські спецслужби готують нову Хатинь в окупованому Росією Криму.

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook, – передає Апостроф.

«Давайте проаналізуємо факти. Столична тусовка іронічно сприймає завдання українських спецслужб – підпалити лісовий масив, підірвати лінію електропередач Нового Світу, влаштувати гірський обвал над єдиною тутешньою дорогою», – сказано в пропагандистському матеріалі.

Так, отаман Кримського відділення Спілки козаків-воїнів Росії і зарубіжжя Сергій Юрченко вважає, що недавня пожежа біля Судака була невипадковою.

«Чому в СБУ вибрали для диверсій Новий Світ? Просто все. Відрізана бухта. Єдина аварійна вузька дорога. Обвали. Повзучі по схилах старі стовпи ЛЕП. Ліс і море, вітер роздує. І ще, в Новому Світі немає води. Зовсім. Якщо заблокувати дорогу і вирубати електрику... згорить все селище з тисячами туристів. Вогонь зупинити буде нічим, все чітко розрахували. А тепер, панове всепрощенці і ліберали, задумайтеся... Десятки тисяч згорілих заживо – це братський подарунок, акт агресії, а може голос миру? «Одеська Хатинь» могла виявитися дитячою витівкою перед пожежею в Новому Світі», – процитував він власкора НТВ Олега Крючкова.

«Судакська Хатинь». Твою ж дивізію. Які ж вони убогі – нічого нового придумати не можуть, крім збочення старих кліше і штампів», «Казка про підступних укрів і їх диверсії», – коментують фейк в інтернеті. 

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, скільки українців потерпають від зайвої ваги
Наступна новина В Україні вдвічі збільшився імпорт автомобілів