Сутички під Радою: штурмували намети Саакашвілі. ФОТО. ВІДЕО

Уранці 6 грудня у Києві в Маріїнському парку біля будівлі Верховної Ради силовики здійснили спробу атаки на наметове містечко, яке розгорнули прихильники лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Про це сам політик повідомив на своїй сторінці у Facebook, – пише Канал24.

Читати також: Саакашвілі погрожує стрибнути з 8 поверху, якщо його торкнуться правоохоронці.

"Вони хотіли витягти мене з намету, але переплутали намети та напали на сусідній, зі сплячими активістами, жорстоко побили людей", – підкреслив він.

У зв'язку із ситуацією у "Русі нових сил" закликали всіх прихильників Саакашвілі підходити до будівлі Верховної Ради. Також представники політсили переконують, що табір оточено.
 

 

Крім того, умережі вже почали з'являтися відео атаки.
 

 
 
 
 

На кадрах, які опублікувала "Українська правда" на своїй сторінці у Facebook, видно, що одному із активістів серйозно розбили голову.

 

Наразі протестувальники зміцнюють барикади та зносять шини до наметового містечка, а нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко роздає інструкції самообороні, пише "Українська правда".

Додамо, що сам Міхеїл Саакашвілі зараз перебуває під охороною у готелі "Київ".

Нагадаємо, вранці 5 грудня в Києві СБУ виламала двері та провела обшуки у помешканні Міхеїла Саакашвілі. Після цього Саакашвілі було затримано, проте автомобіль правоохоронців заблокували активісти та витягли із нього політика. Згодом Генпрокуратура передала Нацполіції постанову на оголошення в його у розшук.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни заборгували за газ майже 300 мільйонів гривень
Наступна новина У Луцьку маршрутка наїхала на жінку
Схожі новини