«Такі ситуації згуртовують нас». Мама юнака, якого шукали всім Нововолинськом, подякувала людям

Мама 19-річного Олексія з Нововолинська Любов Вавдічик написала подяку усім, хто долучився до пошуків її сина 23 березня.

Про це стало відомо з її допису у фейсбуці 24 березня.

«Щиро дякую громаді Нововолинська за небайдужість і допомогу у розшуку Олексія!!!

Люди, ви неймовірні!

Для мене було неочікувано, що стільки знайомих і незнайомих мені людей надало свою допомогу, підняли все місто на ноги і колеса. Об'їздили всі можливі локації навіть поза межі навколишніх сіл.

Такі ситуації, хоч і стресові та неадекватні, об'єднують і згуртовують нас воєдино та доводить, що разом ми сила!

Велика подяка меру Борису Карпусу нашого міста, який особисто тримав ситуацію на контролі і їздив з нами до моменту визначення місцезнаходження Альоші і доставки його додому.

Для тих же, хто будував свої версії про причини такого вчинку і хто в тому винен, бажаю ніколи не стикатись з такими проблемами.

Ми всі були молодими і робили помилки. А дитина з інвалідністю переживала великі стреси не тільки особисті юнацькі, але й тавро "інвалід", яким часто спекулюють і дорікають, від часів навчання в школі до воєнкомату і т. д. Це все накрутилось великим сніжним комом на вразливу психіку.

Для Альоші також було неочікувано, що стільки людей піде на його пошуки. Люди телефонували з інших міст України і інших країн, бо його, як і мене, знають тисячі людей. Це дало розуміння йому, що він не зайвий у цьому світі і все-таки чогось вартує.

Я не в силі відмітити і подякувати особисто кожному хто допомагав і тримав руку на пульсі. Але я всім вам вдячна від серця і більше за те, що ви були поруч!

Люблю вас!

Хай Всесвіт дарує вам добра і любові», – написала мама.

Нагадаємо, хлопець зник 23 березня. Люди дуже швидко організувалися на пошуки Олексія. Долучився навіть міський голова Борис Карпус.

Пізно ввечері Олексія знайшли.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді створили комісію, яка займатиметься перейменуванням вулиць. Хто до неї увійшов
Наступна новина У Луцьку на зупинці встановили перше інформаційне табло
Схожі новини