ТОП-10 кращих фільмів за участю Джима Керрі

Сьогодні, 17 січня, великому та смішному Джиму Керрі виповнилося 56 років! Талановитий актор, улюбленець мільйонів, надзвичайний комік.

У дитинстві Джим часто жартував над своєю матір'ю, яка панічно боялася мишей: він «губив» біле мишеня в будинку, що викликало в Кетлін жах.

«Перший» підготував підбірку кращих фільмів актора. Приємного перегляду!


1)  Ейс Вентура: найбільш безглуздий детектив у Всесвіті.

Успіх цього фільму відкрив світові коміка Джима Керрі. Його герой Ейс Вентура - приватний детектив, що практикує розшук домашніх тварин, у якого вдома і в самого справжній неймовірний зоопарк.

2) Брюс Всемогутній

Герой Керрі Брюс Нолан в цьому фільмі - відомий журналіст, який веселить глядачів. Але за кадром герой телесюжетів зовсім не такий веселун, тому що єдине про що він сильно мріє - це стати повноцінним ведучим передачі.

3) Шоу Трумена

У цьому фільмі Джим грає Трумана Бербанка - звичайного малого зі своїм звичайним життям, за долею якого ховається страшна таємниця: всі його дії фіксують телекамери, а люди, предмети та будівлі навколо - це декорації одного великого і жорстокого телешоу.

4)  Вічне сяйво чистого розуму

Цей фільм є рідкісним винятком у кінокар'єрі Керрі. Тут він не веселун, а справжній меланхолік Джоел. Його герой в День Святого Валентина зібрався було піти на роботу, але вже на вокзалі вирішив відправився в містечко Монток.

5) Маска

Фільм "Маска" став однією з найбільш впізнаваних комедій середини 1990-х і зробив Керрі найзнаменитішим коміком Голлівуду.

6) Пінгвіни містера Поппера

7) Брехун

Флетчер Рід - відмінний адвокат, а це означає, що брехун з нього не гірший. Він бреше усюди - розповідає клієнтам, як представити правду в потрібному світлі, обманює кохану дружину Одрі і сина Макса. Дружина не витримує і покидає Флетчера, а син в День Народження задуває свічки і загадує бажання - щоб його тато більше ніколи не брехав...

8) Дурний і ще дурніший

Двоє телепнів, Гаррі Данн і Ллойд Крістмас, побачивши, як красива дівчина Мері Свонсон загубила невелику валізку, намагаються її наздогнати і повернути втрачену річ. Їм невтямки, що дівчина втратила дипломат не випадково. Вона зробила це спеціально, за домовленістю з бандитами, які зажадали викуп за викраденого чоловіка. У валізі - велика сума грошей. 

9) Я, знову я та Ірен 

Чарлі - хлопець добродушний, чуйний, працює в поліцейській дільниці в патрулі і завжди готовий допомогти. Хенк - зухвалий невихований хам, любить випити і нецензурну лексику. А найсмішніше, що Чарлі і Хенк - одна особа. Чарлі страждає роздвоєнням особистості і постійно влипає в неприємності через свою "другу половину".

10) Завжди кажи «Так»

Життя головного героя було схоже на пекло. Ну - для інших так точно. Немов поганий батько, він завжди і всім говорив "Ні". "Ні" звучало у відповідь на будь-яке питання - і що тут поробиш, якщо людиною він був досить песимістичною? 

А який Ваш улюблений фільм з Джимом Керрі?

Діліться у коментарях!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія успіху: як простий волинянин зумів розпочати власний бізнес в Італії. ВІДЕО
Наступна новина Проект «Шлюб за добу» подарував Волині майже чотири сотні сімей