ТОП-10 кращих викладачів Східноєвропейського національного університету

Головний корпус Східноєвропейського національного університету. Фото - сайт СНУ

Оприлюднили рейтинг професорсько-викладацького складу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за результатами діяльності у 2017/2018 навчальному році.

Моніторинг результатів діяльності викладачів, кафедр і факультетів представила керівник Центру інноваційних технологій та комп’ютерного тестування, доцент Олена Герасимчук під час засідання вченої ради 27 грудня, повідомляє сайт СНУ.

Відповідно до оприлюдненого рейтингу на першому місці – Стрішенець Олена Миколаївна, завідувач кафедри аналітичної економіки та природокористування, доктор економічних наук, професор.

Друге місце посіла Засєкіна Лариса Володимирівна – доктор психологічних наук, професор, дослідник у галузі когнітивної (експериментальної) психології та психолінгвістики.

На третьому місці – троє викладачів: Федосов Сергій Анатолійович, професор, завідувач кафедри експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій, доктор фізико-математичних наук; Кормош Жолт Олександрович, професор, завідувач кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат хімічних наук; Полінкевич Оксана Миколаївна, завідувач кафедри економіки, безпеки та інноваційної діяльності підприємства, доктор економічних наук, професор.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рейтинг кращих факультетів волинського університету

На 4-му місці – теж троє викладачів: Павліха Наталія Володимирівна, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами, голова Волинського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація економістів-міжнародників»; Олексеюк Іван Дмитрович, завідувач кафедри неорганічної та фізичної хімії, доктор хімічних наук, професор; Ліпич Любов Григорівна, декан факультету економіки та управління, доктор економічних наук, професор; Шваб Анатолій Георгійович, декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор кафедри нової і новітньої історії України.

5-те місце посів уже покійний Парасюк Олег Васильович – декан хімічного факультету, кандидат хімічних наук, доцент.

Нагадаємо, Олег Парасюк помер на початку грудня 2018 року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому «Самопоміч» на Волині очолила нардеп з Рівного?
Наступна новина На «зебрі» в центрі Луцька авто збило людину. ФОТО
Схожі новини