У Києві виявили ще одну жертву шлюбного афериста з Молдови, який ошукував волинянок

Київською місцевою прокуратурою № 8 повідомлено про підозру за ще одним епізодом шахрайства шлюбному аферисту - 32-річному громадянину Республіки Молдова, жертвами якого стали кілька жінок та їхні родичі з різних регіонів України.

Шлюбний аферист присвоїв 130 тисяч грн батьків нареченої та втік. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Черговою жертвою шахрая стала киянка, з якою він познайомився у липні минулого року. Представившись акціонером іноземного банку, він невдовзі запропонував жінці одружитися та навіть визначив дату весілля. На святкування та інші потреби батьки потерпілої виділили грошові кошти, частину з яких аферист витратив на весільний наряд, а решту (майже 130 тисяч гривень) залишив собі. Заволодівши грошима нареченої, аферист втік», - йдеться у повідомленні.

За цим епізодом зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), що завдало значної шкоди потерпілій, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно зловмисника взяла під арешт поліція Києва за підозрою у скоєнні шахрайств. Також раніше його затримували за цим же фактом і на Волині, де він ошукав декількох жінок, знайомлячись з ними в інтернеті та пропонуючи стосунки.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знову страшенний сморід. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку покажуть «червону картку» режиму Путіна
Схожі новини