У луцькій гімназії з’явилася інтерактивна дошка

Із розвитком технологій змінюється світ і навчання у школі стає в рази цікавішим, кажуть учні однієї з луцьких гімназій. Цими днями у їх навчальному закладі з’явилася інтерактивна панель – мультимедійна дошка нового зразка, – повідомляє Волинське телебачення

Нині є можливість не лише вивчати шкільні предмети, але й наочно бачити, як відбуваються різні наукові процеси. Вчителям це допоможе полегшити роботу та зацікавити учнів науковими фактами, каже директор школи Андрій Киця.

– Спочатку ми зробили невеличку екскурсію до міста Львова, подивилися що воно є, як воно реально працює. І я побачив багато цікавого у цьому мультиборді, – розповів директор навчального закладу.

– Це додатковий симулятор навчального процесу. Тобто, фізики тут можуть бачити 3D моделі фізичних процесів, двигунів внутрішнього згорання, наприклад. На біології можна вивчати анатомію тіла в 3D розрізах, історичні процеси можна симулювати, як ті чи інші відбувалися політико-суспільні зміни. І так по кожному предмету, – розповів і представник благодійника Павло Павлюк.

Коштує гаджет майже 140 тисяч гривень. Дошка з’явилася у школі завдяки меценатам, адже сума є непідйомною для бюджету міста.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Міністерства фінансів потрапив у реєстр боржників
Наступна новина У Луцьку створять симфонічний оркестр. ВІДЕО
Схожі новини