У Луцькій громаді заборонять продаж алкоголю

Луцький міський голова Ігор Поліщук. Скріншот з відео

У зв’язку з воєнним станом у Луцькій громаді заборонять продаж алкогольних напоїв. Заборона почне діяти з 7 ранку 28 лютого. Крім того, на території громади, за приблизними підрахунками, мешканці виготовили понад 20 тисяч коктейлів Молотова.

Про це у своєму зверненні розповів міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Він зазначив, що продаж алкоголю заборонять з 7 ранку 28-го лютого.

«Сьогодні я підпишу розпорядження, яким завтра з 7 години ранку в нашій громаді в зв’язку з воєнним станом буде припинено продаж алкоголю, тому що зараз для цього не час. Зараз необхідно думати про безпеку, про порядок і про дисципліну», - сказав міський голова.

Крім того, за словами Ігоря Поліщука, у Луцькій громаді продовжують виготовляти коктейлі Молотова. За приблизними підрахунками, мешканці виготовили близько 20 тисяч таких коктейлів.

«Продовжуємо виготовлення коктейлів Молотова. І сьогодні в різних місцях нашої громади зосереджено більше 8 тисяч коктейлів Молотова. Це тільки те, що обліковано в нас. У людей, які виготовляють і зберігають це в гаражах, в себе вдома, за різними оцінками, знаходиться від 12 до 15 тисяч коктейлів Молотова. Тобто сьогодні в громаді у нас однозначно їх більше 20 тисяч», - розповів мер.

Також він повідомив, що станом на 17:30 ситуація у Луцькій територіальній громаді – під контролем. Всі служби, всі організації, всі установи виконують свою роботу з підтримання нормальної життєдіяльності міста та сіл.

">http://

Також у громаді продовжується робота з укріплення та доукомплектації блокпостів. Місця для них, за словами мера, вибирали спільно з  військовими, поліцією, теробороною. Крім того, Ігор Поліщук закликав мешканців не перекривати блокпостами міжнародні траси, бо ними перевозять медикаменти, продукти харчування, зброю тощо.

«Хочу сказати, що є випадки, коли люди починають облаштовувати блокпости і перекривати державні дороги, міжнародні траси. Прошу вас не робити цього, оскільки по цих дорога і по цих трасах здійснюється доставка медикаментів, продуктів харчування, техніки, зброї і багато іншого того, що сьогодні необхідне для нашої громади і для всієї області», - додав міський голова.

Нагадаємо, раніше продаж алкоголю заборонили також у Ківерцівській територіальній громаді. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медведчук втік з-під домашнього арешту
Наступна новина ЗВЕРНЕННЯ: «Я не дуже вірю в результат зустрічі. Але хай спробують»
Схожі новини