У Луцьку два роки не можуть знайти орендаря для їдальні «Берізка»

Колишнє кафе «Берізка» на вулиці Кривий Вал

У Луцьку майже два роки не можуть знайти орендаря для приміщення колишньої їдальні «Берізка», що працювала на вулиці Кривий Вал, 19.

Заклад закрився у серпні 2017 року і відтоді власник приміщення, «Укрпошта», не може знайти орендаря. Його повторно виставили на аукціон, – пишуть Волинські новини.

Приміщення підходить для закладів громадського харчування або сфери обслуговування.

«Центр Луцька, окремий вхід та доступ 24/7. Місце під зовнішню рекламу на головну вулицю. Усі комунікації: електропостачання, водопостачання та водовідведення», - повідомляють власники. Площа – 193,3 метра квадратного.

Цінові пропозиції приймають до 11 липня, відбудеться аукціон 12 липня. Початкова ціна продажу лоту – 15 тисяч гривень на місяць. Договір планують укладати на термін 35 місяців.

Передбачається, що орендар сплачуватиме додаткові платежі за комунальні, експлуатаційні послуги, електроенергію. Попереджують, що об’єкт оренди не може використовуватися для: діяльності політичних партій, організацій, об’єднань, асоціацій, союзів молоді при політичних партіях тощо; цілей, пов’язаних з наданням поштових послуг; розміщення закладів з надання послуги доступу до азартних ігор.

Інтер’єр кафе «Берізка»

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандальний телеміст з Росією проводити не будуть
Наступна новина «Ми рухаємося далі!» - Ірина Пасічник презентувала нову колекцію від A.Tan
Схожі новини