У Луцьку хлопчику віддали посмертну нагороду тата

Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з членами сімей захисників України, які загинули на полю бою. Разом із т.в.о начальника Луцького ОМТЦК та СП Русланом Телюхом він вручив державні нагороди рідним Героїв, полеглих під час виконання бойових завдань на фронті.

Про це пишуть на сайті міськради.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю «Захиснику Вітчизни» нагороджено молодшого сержанта Герштанського Олександра Олександровича (посмертно). Нагороду отримала дружина – Олена Іванівна.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю «За військову службу Україні» нагороджено солдата Хрищука Олега Юхимовича (посмертно). Медаль отримав син – Дмитро.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потрапив під ворожий штурм. Луцькому журналісту, який пішов у військо, треба допомога
Наступна новина У ВНУ розгорнули 200-метровий прапор