У Луцьку кілька будинків вже дві доби «відрізані» від води

У Старому місті по вулиці Драгоманова та Братковського кілька будинків вже дві доби відрізані від води.

Про це пише лучанин Андрій Білан на своїй сторінці у Facebook. 

«Сьогодні, 11 листопада, на місце аварії нарешті зволили прибути працівники КП «Луцькводоканал». Але не для того, щоб оперативно вирішити проблему, а щоб походити туди-сюди», – пише лучанин.

«З поважним і бундючим наче у індиків виглядом поскаржитися на відсутність грошей на ліквідацію аварії. Понити про те, що десь пропали карти території чи про те, що їм взагалі не відомо про мережі у «Старому місті», наче б це мої проблеми. І що причина відсутності води невідома.

І що взагалі невідомо, хто в них головний і хто приймає рішення. А ще прозоро натякнути, що проблему доведеться вирішувати коштами місцевих жителів. Словом поважно і задумливо походили туди-сюди, відкачали воду і поїхали собі», – зазначає Білан.

«Ми, лучани, платимо гроші за воду, за комунальні послуги, а вони мало того, що не вирішують проблему, так ще і не роблять вигляду, що хочуть її вирішити. Куди ж дивиться міська влада? Куди дивляться численні високооплачувані радники виконуючого обов'язки міського голови і його заступники? Чи це типовий приклад роботи комунального підприємства в епоху регентського правління у Луцьку?» – підсумовує Андрій Білан. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ініціюють перевірку інтерактивних клубів
Наступна новина Руслана: Ми не маємо права на безвідповідальні рішення
Схожі новини